Välj en sida

Som rubriken avslöjar har helgen bestått i Bröllop och FCT-förlust.

Det började med att jag i fredags åkte för att inhandla en slips och en slipsnål. Så där nonchalant äntrade jag en butik i Siba-huset och sa till flickan som jobbade där att jag har en väldigt ljust grå kostym. Så ungefär, sa jag, och pekade på en ljust grå kostym.
Skicklig som hon var, gav hon mig ett antal förslag men vi hamnade oftast tillbaka på den vinröda slipsen tillsammans med en matchande näsduk att ha i fickan.

slips

Så fick det bli och jag kände mig nöjd för jag köpte också en slipsnål. Tumme upp.
Men när jag sedan kom hem och kollade matchningen med kavajen, märkte jag ju att kavajen var ljust grå, men inte alls så ljust som jag tänkt mig. Därför var slipsen lite för mörk enligt mig, men jag struntade i det och låtsades vara skitnöjd.  😉

Bröllopet var i alla fall succé och brudparet sa JA till varandra i ett lite ovanligare utomhusbröllop. Men ack så fint och smidigt då ceremonin hölls på stället vi senare skulle ha bröllopsmiddagen och även där vi senare skulle sova över. (Hotell)
Väldigt praktiskt och lite mysigt, så att säga, att morgonen efter ta lite frukost samtidigt som paketöppningen.

Och nu kom jag på att jag skrev något i gästboken ja. Oj! Jag freestyle:ade lite har jag för mig. Haha. Hoppas den sidan ramlade ur på något sätt.  🙂

1000 tack, snygga Henrik & Lollo!

FC Trollhättan ja.

Något har hänt längs vägen. När FCT i våras hade en streak på 10 raka segrar, trodde man inte att läget skulle se ut som idag. Endast en poängs ledning.

tabellen

Spelet låste sig ganska rejält i söndags och Rynninge IK gjorde det inte lätt för FCT heller, då FCT låg på för mål och pressade framåt kom Rynninge i kontringar där de alltid hade många med i anfall. Ofta kom dom fler än FCTs försvarare och Mäkinen i mål räddade FCT kvar i matchen ett antal gånger.
Sen kom så klart FCT fram i lägen och hade ramträffar mm. Även Rynninges målvakt räddade dom i början av matchen med några ordentliga ”idiot-räddningar”. Hade FCT fått första målet där, hade det nog blivit en helt annan matchbild tror jag.

Nu snurrar tankarna kring fortsättningen och jag hoppas FCT har kylan att inte låta nerverna visa sig i spelet de sista matcherna. Lyckas dom med det, ser det ljust ut. Vi får sluta tänka där och bara rikta blickarna mot nästa drabbning och fokusera.
Vi kör helt enkelt!

Till FC Trollhättans hemsida >>>

Saken klar!

 

Share This