Välj en sida

För ungefär ett år sedan försökte jag försiktigt hinta lite halvanonymt om att det kanske går att få till någon slags sponsorfolder för Sjuntorps IF att gå ut med. Som gör sponsorarbetet lite klarare och förhoppningsvis lättare.

Nu sitter jag som ordförande och är även med  i marknad och webb för Sjuntorps IF.

Men det var inte därför jag nämnde det, utan för att just den perioden förra året hände det något i kroppen. Någon slags extra kick. En slags entreprenörs-wannabe-kick. Vad nu det betyder. Vad nu det är.

folderDet som hände var att hjärnan satte fart och sprutade ut ideer. Alla var inte så bra alltid, om ens någon var det. Men det sprutade ut en hel del förslag som mejlades fram och tillbaka med styrelsen. Det var allt ifrån att köpa en kiosk till andra ideer som kanske kunde gagna SIF ekonomiskt. Inget mer än sponsorfoldern blev verklig. Men den blev ganska bra och kommer i ny utgåva inför 2017. 🙂

Så har det varit från och till sedan dess. Ibland slår hjärnan igång och bara pumpar ut ideer. Det är kanske också därför jag samanlagt har 52 aktiva domäner registrerade. Många ideer, men inte lika många projekt.

Exempel på domäner jag en gång tänkte ro i hamn som projekt:
lomme.nu – Legenden Thomas Karlsson kräver sin egen domän
sportfarsa.se & sportmorsa.se – Någon som är bloggsugen? 😉
supertrion.se – Jag, Tommi & Benny. Men ingen mer än jag vill blogga. så…
fctultras.se – Har inte tid just nu (?)
silverfatet.se – En slags portal för olika bloggar. Varför har jag kvar den?
teknikbladet.se – Mitt teknikintresse alternativt uppköp av aftonbladet. ”Dream on…”  🙂
och många fler….

Så kom det ännu ett tillfälle där min hjärna skulle slå bakut:
Martin Ahlin’s fotbollsblogg går i graven.
Fan!

Har haft ett par snabba konversationer med huvudpersonen och vet ungefär hur landet ligger.
Själv har jag brainstormat bort mig själv nästan som man kan snubbla på bollen när man själv dribblar.
Men jag kan kanske ha kommit fram till något. Kanske.

Inte som ersätter Ahlin’s blogg. Nej!
Men något som kanske höjer trollhätte eller ttela-regionens fotbollsvärde en aning. Får intresset kring de lägre divisionerna att märkas och ökar intresset kring den lokala fotbollen. En samlingsplats.
Eller hur ska jag egentligen förklara?
Nä, ni får helt enkelt vänta och se. Kanske.
Det kan ju rinna ut i sanden också.

Nämnde jag att jag gärna jobbar inom webb/marknad eller liknande? 😉

Det var det för nu. Vi jobbar vidare får vi se.

saken klar!

 

Share This